Bennon munkavédelmi cipő, bakancs már több, mint 10 éve van a piacon. Ezalatt az idő alatt hatalmas fejlődésen mentek keresztül a lábbelik.

A bennon termékek a legmodernebb technológiákkal készültek, mint például Vibram, Atop, 3D Knit, Regi-tex.

A gyártó prioritásának tartja minden egyes új Bennon modell fejlesztésekor, hogy figyelembe vegyék a felhasználók igényeit. Mindig a tökéletes megoldásra törekednek, kényelem, minőség, kinézet terén. Ennek köszönhetően kényelmes cipő minősítést kaptak a cipők a Cseh cipész és bőrműves egyesülettől.

A magas szintű design és biztonság nem zárja ki egymást, a Bennon kollekcióban épp ezért mindig igyekeznek a lehető leghamarabb alkalmazni a legújabb piaci technikát.

Néhány szóban az elérhető technológiákról:

Atop System

Az Atop fűzőrendszer gyors és kényelmes cipőfelvételt biztosít. Az egyenletes tartás az acélcsövekben futó nejlon huzaloknak köszönhető, melyeket egy forgó csatt fixál. Egyszerűbb használatot biztosít, növeli a kényelmet és biztonságot, időt spórol.

Regi-Tex

Hidrofób mikropórusos membrán, mely azon a fizikai elven működik, hogy más a mérete a vízcseppeknek, a membrán mikropórusainak és a vízpára molekulájának. Regi-tex a paramétereivel a legjobb membránok közé sorolhatóak a világpiacon.

3D Knit

A 3D knit modern technológia segítségével a cipő felszíne kemény és lélegző modern szintetikus anyagokból van "szőve". Ez a forradalmi módszer csökkentett mennyiségű varrást használ így növeli a kényelmet és csökkenti a nyomódások előfordulását. Ez a technológia védi a környezetet is, mivel csökkenti a hulladék mennyiségét a cipő gyártása során.

1–12 termék, összesen 29 db

Oldalsáv mutatása

Bennon Hombre Túrabakancs

34.880 Ft41.860 Ft Bruttó /pár

Bennon Emperado Utcai Cipő

25.770 Ft Bruttó /pár

Bennon Castor Túrabakancs

22.835 Ft Bruttó /pár

Bennon Torpedo S1P Munkás Cipő

20.520 Ft Bruttó /pár

Bennon Torpedo O1 Betét Nélküli Munkavédelmi Cipő

17.850 Ft Bruttó /pár

Bennon Taurus S1 Munkavédelmi Cipő

13.975 Ft Bruttó /pár

Bennon Stinger S3 Esd Munkavédelmi Cipő

31.330 Ft Bruttó /pár

Bennon Sportis S1P Munkavédelmi Cipő

18.305 Ft Bruttó /pár

Bennon Sportis O1 Betét Nélküli Cipő

16.150 Ft Bruttó

Bennon Spacer S1P Munkavédelmi Cipő

16.165 Ft Bruttó /pár

Bennon Russel S1P Munkavédelmi Cipő

16.750 Ft Bruttó

Bennon Recado O2 Túracipő

31.865 Ft38.240 Ft Bruttó /pár