Szállítási/fizetési feltételek

Üzletünk raktárában lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap, beszállítóink raktárán lévő termékek szállítási ideje átlagosan 3-5 munkanap. A kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. 

Webáruházunk több beszállító termékeit is kínálja. A termékek jelentős része állandóan van készleten a beszállítóink raktárában, ám egy kisebb részükből lehet, hogy nincs, vagy nincs elegendő raktáron, a hiányokról várható beérkezési időkről ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti a Vásárlót.

Amennyiben a megrendelt termék nincs vagy nincs elegendő mennyiség beszállítóink raktárában, úgy a vásárló dönthet, hogy:

  • megvárja a következő beszállítást; (tájékoztatjuk a várható beszállításról)
  • a hiányzó terméket kihagyja a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el;
  • a csomagot a hiányzó termék beérkezését követően adjuk fel;
  • hasonló (helyettesítő) terméket választ;
  • vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A szállítás időpontja beszállítóinktól függ (tudják-e hozni a terméket, amely éppen nincs üzletünk raktárában) illetve szállító partnereinktől függ (le tudják-e szállítani a csomagot az előjelzett időpontra), így esetleges csúszás esetén felelősséget nem tudunk vállalni (sem kötbért, sem kártérítést).

Kérjük, amennyiben sürgős egy-egy termék, úgy érdeklődjenek a webáruházunkban található elérhetőségeink egyikén a termék pontos beérkezési és kiszállítási időpontjáról.


GLS futárszolgálat

Webáruházunkban vásárolt termékeket az egész országba kiszállítjuk. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a vásárláskor megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül.  
Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1990 Ft.

Személyes átvétel

Személyes átvételre is van lehetősége üzletünkben az alábbi címen:
4 M Márkabolt Kereskedelmi Kft. – 3300 Eger Sas út 94.
Üzletünkben lehetőségi nyílik számláját Készpénzzel vagy Bankkártyával kiegyenlíteni. Bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) oldalunkon talál.