Szállítási/fizetési feltételek

Üzletünk raktárában lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap, beszállítóink raktárán lévő termékek szállítási ideje átlagosan 3-5 munkanap. A kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. 

Webáruházunk több beszállító termékeit is kínálja. A termékek jelentős része állandóan van készleten a beszállítóink raktárában, ám egy kisebb részükből lehet, hogy nincs, vagy nincs elegendő raktáron, a hiányokról várható beérkezési időkről ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti a Vásárlót.

Amennyiben a megrendelt termék nincs vagy nincs elegendő mennyiség beszállítóink raktárában, úgy a vásárló dönthet, hogy:

  • megvárja a következő beszállítást; (tájékoztatjuk a várható beszállításról)
  • a hiányzó terméket kihagyja a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el;
  • a csomagot a hiányzó termék beérkezését követően adjuk fel;
  • hasonló (helyettesítő) terméket választ;
  • vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A szállítás időpontja beszállítóinktól függ (tudják-e hozni a terméket, amely éppen nincs üzletünk raktárában) illetve szállító partnereinktől függ (le tudják-e szállítani a csomagot az előjelzett időpontra), így esetleges csúszás esetén felelősséget nem tudunk vállalni (sem kötbért, sem kártérítést).

Kérjük, amennyiben sürgős egy-egy termék, úgy érdeklődjenek a webáruházunkban található elérhetőségeink egyikén a termék pontos beérkezési és kiszállítási időpontjáról.


GLS futárszolgálat

Webáruházunkban vásárolt termékeket az egész országba kiszállítjuk. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a vásárláskor megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A csomag feladásának napján rendszerünk értesítést küld a rendeléskor megadott email címre. A kiszállítás napján a GLS SMS-ben értesíti a megadott telefonszámon, amely tartalmazza a futár elérhetőségét és a várható kiszállítás időpontját.
Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1500 Ft.

Amennyiben utánvétes fizetési mód lett megadva, úgy a GLS futárnál fizethet készpénzzel és bankkártyával is.

Személyes átvétel

Személyes átvételre is van lehetősége üzletünkben az alábbi címen:
4 M Márkabolt Kereskedelmi Kft. – 3300 Eger Sas út 94.
Üzletünkben lehetőségi nyílik számláját Készpénzzel vagy Bankkártyával kiegyenlíteni. Bővebb információt az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) oldalunkon talál.

Fizetési módok

Webáruházunkban több fizetési mód közül is választhat.

Utánvét: +250Ft költség

Utánvéttel fizethet a GLS futárszolgálat munkatársánál készpénz formájában vagy bankkártyával.

Előre utalás: Nincs plusz költség.

Amennyiben az előre utalást választotta, úgy a megadott e-mail címre kapni fog egy díjbekérőt, amely szerint be tudja fizetni utalás formájában a rendelés végösszegét.

Amennyiben nincs szüksége a díjbekérőre, úgy rendelés leadásakor a rendszer megjeleníti, majd visszaigazoló email-ben is kiküldi banki adataink, így az alapján is be tudja fizetni a rendelése végösszegét. Kérjük kifizetéskor, a díjbekérő számát vagy a rendelés azonosítóját tüntesse fel a közlemény rovatban.