1–12 termék, összesen 92 db

CXS Luxy Bright Munkaruha (3)

CXS Luxy Munkaruha (7)

CXS Orion munkaruha (10)

CXS Phoenix munkaruha (4)

CXS Sirius Munkaruha Család (28)

CXS Stretch munkaruha (6)

CXS Benson Láthatósági Sárga Bélelt Mellény

15.220 Ft Bruttó /db

CXS Benson Láthatósági Téli Sárga Kabát

26.635 Ft Bruttó /db

CXS Benson Láthatósági Sárga Kabát

23.820 Ft Bruttó /db

CXS Orion Teodor Plus Lengőzsebes Munkásnadrág

11.035 Ft Bruttó /db

CXS London 5in1 Bélelt Láthatósági Kabát

30.085 Ft Bruttó /db
Sötétkék
Sötétzöld

CXS Oceanside Női Bélelt Kabát

16.550 Ft17.340 Ft Bruttó /db
Bézs
Sötétkék
Szürke
Világoskék

CXS Texas Cipzáras Pulóver

12.455 Ft Bruttó /db

CXS Portage Női Derekas Nadrág

14.965 Ft Bruttó /db

CXS Pomona Női Kapucnis Pulóver

8.050 Ft Bruttó /db

CXS Irvine 2in1 Női Bélelt Kabát

16.890 Ft Bruttó /db

CXS Indiana Férfi Pulóver

8.365 Ft Bruttó /db

CXS Dixon Terepes Átmeneti Munkáskabát

18.365 Ft Bruttó /db

CXS Munkaruha, amelyre jellemző a minőségi, divatosság és a minden árszegmensben fellelhető kínálat. Cégünk elkötelezett híve a cxs munkaruházatnak.

Vevői visszajelzések alapján az ár/érték arány kiváló, munkavédelmi cipői bakancsai kényelmesek. A ruházat strapabíró anyagból készült.

A cxs munkaruhát 6 különböző termékcsoportba sorolhatjuk. Megtalálhatjuk közte a hagyományos munkaruhát, amely 100% pamut alapanyagból készült, 6 féle színválasztékban és igen széles mérettartományban.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a fényvisszaverős ruházatra, így a hagyományos ruhát kiegészítették fényvisszaverő elemekkel.

Ha mégsem hagyományosra vágysz, hanem valami modernebbre, akkor neked találták ki az orion vagy sirius munkaruha családot. Az orion termékcsalád is széles mérettartományú és színekben is bővelkedik. A sirius ruházat, pedig egyszerűbb, de mégis tartós kivitelével varázsolja el vásárlóinkat. Kényelmes, tartós viseletek, műszál és pamut keveréke.

Amennyiben állandóan meleg helyen dolgozol vagy csak nyárra szeretnél egy kényelmes szellés viseletet, abban az esetben ajánljuk a phoenix termékcsaládot, mely árban nagyon kedvező, mondhatni olcsó. Vékony anyagának köszönhetően kellemesebb viseletet biztosít a melegebb munkakörülményeknél.

A csúcskategóriát a stretch (sztreccs) munkaruha képviseli, mely igen praktikus zsebeivel és komplett (pulóver, nadrág, kabát) választékával, kényelmével és magas (98%) pamut tartalmával varázsolja el vásárlóinkat.